veranda producten

De aluminium ramen en deuren van Kunststof kozijnen zijn echt eigentijdse producten die voldoen aan de hoogste eisen van zowel de bouwer, de architect, de nieuwe CE-normen en het Belgische BTUGB. Onze elegante aluminium serie is standaard uitgerust met drie kamers die van elkaar gescheiden zijn door een thermische brug van 24mm. Dit om de isolatie te optimaliseren en condensatie te voorkomen. De thermische brug is een polyamide voegprofiel, dat niet alleen de isolatie van het profiel, maar ook de sterkte garandeert. Onze aluminium ramen zijn beschikbaar in alle Ral-kleuren, Bicolor en Structurele deklagen. We gebruiken de hoogwaardige profielen van de Eco Futural Serie van ALIPLAST, met een profielbreedte van 74 mm.

Building Windows biedt een PVC-profielreeks aan die standaard voorzien is van 5 kamers: deze garanderen een perfecte thermische en geluidsisolatie en laten een goede waterafvoer toe. Om tegemoet te komen aan de eisen van de moderne architectuur, die zich kenmerkt door individualiteit, is ons assortiment verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en houtimitaties. Gefoliede of RAL-gecoate ramen en deuren geven het schrijnwerk een frisse en moderne uitstraling. Ook het milieu is een aandachtspunt voor Building Windows: daarom zijn onze ramen perfect recycleerbaar. Building Windows biedt de prijs- en milieubewuste bouwer een profielsysteem met oog voor design een uitgebreide keuze aan hoogwaardige kunststofframes. Wij werken met een correcte levertermijn en om al onze klanten te helpen, bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze berekeningsprogramma’s.

eiken bijgebouw van Building Windows  is een bekende houten kunststof composietfabrikant in China. Onze hoofdproducten zijn onder andere wpc-vloeren, hekken, buitenmuurpanelen, andere wpc-producten en synthetische teakhouten jachtdekken. Door voortdurende innovatie hebben we de productiekosten verlaagd en eersteklas kwaliteitsproducten geproduceerd. Op dit moment worden onze producten voornamelijk geëxporteerd naar het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, Australië, Rusland, de Verenigde Arabische Emiraten, Tailand en andere wereldmarkten. We hebben distributeurs opgericht in Groot-Brittannië, Oman, Ierland, enz. Onze hotsell producten zijn beschikbaar in onze lokale distributeurs.

Als u van onze producten houdt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice of ons bericht achterlaten, gratis monsters kunnen worden verstrekt. We kijken altijd uit naar uw telefoontje.