Veranda inrichten

Meubilair is de primaire vereiste voor elke woning. Op dit moment zijn er verschillende meubelontwerpen op de markt, maar slechts enkele fabrikanten geven echt prioriteit aan kwaliteit. Veranda is een van de “spelers” op het gebied van hoogwaardige meubelen in het land, vooral in Jakarta. Veranda is sinds augustus 1999 werkzaam in de meubelwereld en heeft een 7000 m2 grote klassieke Italiaanse en Amerikaanse showroom.

De showroom in de vorm van een zes verdiepingen tellend gebouw heeft op de eerste tot en met de vierde verdieping een collectie klassiek Italiaans meubilair, terwijl op de vijfde verdieping modern Amerikaans meubilair en op de zesde verdieping eigentijds meubilair staat. Zoals we weten is het interieur in klassieke stijl inderdaad beroemd om zijn decoratieve details die mooi zijn en een hoge artistieke waarde hebben, zodat ze een lust voor het oog zijn en nooit tijdloos zijn. In deze showroom is het meubilair niet alleen ingericht om functies te vervullen maar ook als kunstobject/kunstwerk.

Ook andere interieurappendages zoals tapijten, gordijnen en verlichting en decoratieve details zoals gevelbekleding en kroonlijsten zijn harmonieus geïntegreerd om de consument te inspireren die komt. Met de sfeer van een elegante en huiselijke showroom is de naam Veranda geen onbekende voor meubel- en interieurliefhebbers in de hoofdstad. De aangeboden producten omvatten meer dan 50 modellen slaapkamersets, meer dan 60 bankdesigns, meer dan 100 soorten accessoires en meer dan 50 modellen lampen.

Naast een verscheidenheid aan keuzes biedt Veranda ook producten aan tegen betaalbare prijzen die variëren van Rp. 5 miljoen tot Rp. 100 miljoen, waardoor de consument maximaal tevreden is. Om dit te bereiken zet Veranda zich in om concurrerende prijzen, exclusieve kwaliteit en interieuradviesdiensten aan te bieden. Daarnaast is er ook een dienst na verkoop. Voordat u gaat winkelen voor meubels, probeer dan eerst de Veranda-showroom binnen te lopen en bewijs de inzet die Veranda biedt. De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet.