Veranda verlichten

Het zorgvuldig plaatsen van buitenverlichting is een makkelijke manier om de esthetiek van de achtertuin, het terras, de veranda, het balkon of andere buitenruimtes van uw huis een boost te geven. Maar u moet zich niet beperken tot de reguliere collectie buitenverlichting van uw lokale tuincentrum – open uw huis voor het gemak en de veelzijdigheid van slimme LED-verlichting voor buiten.

Automatiseer de buitenverlichting volledig

De zon is onder, dus je moet de verlichting van de veranda aanzetten – maar niet als je slimme verlichting hebt. Met slimme buitenverlichting kunt u een routine instellen die op de door u geselecteerde verlichting draait wanneer u deze wilt laten branden. Gebruik de Hue app om uw persoonlijke routine in te stellen: gebruik de zonsondergang als gids en schakel uw verlichting in. Als de zonsondergang te vroeg komt voor u, zet dan de timing van de routine uit of selecteer een specifiek uur om uw lichten aan te laten gaan.

 

U zult ook nooit vergeten om ze uit te schakelen, want het automatiseren van uw lichten om uit te schakelen is net zo eenvoudig. Met de routine kun je een tijdstip instellen waarop de lichten uit gaan in dezelfde routine, waardoor je buitenverlichting volledig geautomatiseerd wordt. Je hoeft nooit meer een schakelaar om te draaien!

Kleur uw buitenevenementen met slim licht

Uw achtertuinverlichting wordt vaak geplaatst voor de functie boven de vorm, waardoor de voorkant van uw huis alle esthetiek krijgt. Met LED-buitenverlichting creƫert u zonder veel moeite de perfecte sfeer. Slimme kleurenverlichting voor buiten stelt u in staat om uw tuin te schilderen met verlichting, waardoor u kleurspatten kunt toevoegen aan uw eetruimte, buitengrill, speelruimte en nog veel meer.

Kleurrijke slimme lichten voegen ook een extra oomph toe aan evenementen, hoe nonchalant ook. Uw vrijdagavond samenzijn wordt specialer dankzij de eenvoudige toevoeging van kleur, terwijl chique soirees een extra vleugje elegantie krijgen met een subtiele warme gloed.
Voordelige Led armatuur gezocht?

Stel uw slimme buitenverlichting in om uw aanwezigheid te voelen

Met Philips Hue zijn de dagen voorbij dat je in het donker naar je sleutels moet zoeken. Stel uw lichten in om u te begroeten als u dicht bij huis bent met de Locatiebewuste instelling in de Thuis- en Wegroutine. Open de Hue-app en navigeer naar Routines > Home & Away om Location aware aan te zetten. Hierdoor worden de routines Thuiskomen en Weggaan geactiveerd – u schakelt uw lichten automatisch in als u thuiskomt en u schakelt ze uit als u weggaat.
Auto geparkeerd op een oprit met paaltjesverlichting

Verbind uw binnenshuis met uw buitenshuis met slim licht

Gewone buitenverlichting is over het algemeen gescheiden van uw binnenverlichting, maar niet wanneer u slimme buitenverlichting heeft. Je hebt toegang tot al je slimme lampen binnen een enkele app, waardoor je gemakkelijk routines kunt instellen die zowel je binnen als buitenverlichting met elkaar verbinden. Als de verlichting van uw veranda bijvoorbeeld bij zonsondergang aangaat, kunt u de verlichting van uw woonkamer ook instellen om aan te gaan.

 

Tip: Gebruik een buitensensor om zowel binnen- als buitenverlichting te activeren. Als bijvoorbeeld iemand uw voordeur nadert, gaat niet alleen de verlichting van uw veranda aan, maar ook de verlichting van uw inrit. Het zorgt niet alleen voor extra licht, maar ook voor extra veiligheid: als iemand midden in de nacht of tijdens uw afwezigheid uw huis nadert, laat het licht het lijken alsof er iemand thuis is.

Past perfect bij uw woninginrichting

Dankzij een steeds groter wordende collectie stijlvolle LED-slimme buitenverlichtingsarmaturen zijn de Philips Hue buitenreeksen zeker een perfecte aanvulling op de bestaande inrichting van uw huis. Van de slanke en stijlvolle Lucca-serie tot de vele andere opties, de Hue outdoor-serie heeft voor elk wat wils. Gebruik wandlampen om het gebied rond uw voor- of achterportaal te verlichten, padverlichting om u door uw tuin te leiden en schijnwerpers of LED-strips om uw bloembedden te accentueren.